top of page

vr 24 nov

|

Ingelmunster

Hechting - een interactieve vorming voor professionelen

Werk je met kinderen en/of ouders? Of ben je nauw betrokken bij kwetsbare doelgroepen. Herken je die kinderen die soms heel claimend zijn, bepaald storend gedrag stellen, ouders die onverschillig lijken,... Wil je meer weten over hechting?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Hechting - een interactieve vorming voor professionelen
Hechting - een interactieve vorming voor professionelen

Tijd en locatie

24 nov 2023, 09:00 – 16:00

Ingelmunster, Oostrozebekestraat 114, 8770 Ingelmunster, België

Over de activiteit

Deze vorming neemt je mee van theorie tot praktijk. We kaderen waarop de huidige hechtingstheorieën gebaseerd zijn en verdiepen ons verder in het dynamisch maturationeel model van Dr. P. Crittenden. Zij beschrijft hechtinggsstijlen als strategieën die een impact hebben op het (problematische) gedrag van een kind nu en in de toekomst. We verkennen deze stijlen aan de hand van concrete casussen en verruimen zo ons eigen denken.

We sluiten de dag af met een rijkelijke bagage aan tools die we onmiddellijk kunnen inzetten in het begeleiden van kinderen en/of ouders met een hechtingsproblematiek.

Voor wie dan?

Werk je met kinderen en/of ouders? Of ben je nauw betrokken bij kwetsbare doelgroepen. Herken je die kinderen die soms heel claimend zijn, bepaald storend gedrag stellen, ouders die onverschillig lijken,... Weet je ergens wel dat hechting een belangrijk gegeven is in de ontwikkeling van kinderen, maar heb je nood aan een breder kader, die ook heel toepasbaar is? Wil je jouw kennis over hechtingsproblematiek en hechtingsstijlen verruimen? Wens je meer inzicht en concrete tools?

Dan is deze vorming precies wat je nodig hebt!

Wie geeft de vorming?

Charline, klinisch psycholoog sinds 2006, specialiseerde zich in ‘hechting’. o.a. door het volgen van een opleiding bij Clark Baim, grondlegger van het ‘attachment-base therapeutic interview’. Naast haar eigen praktijkwerk coacht ze ook collega’s en professionals, over hechtinggerelateerde zaken, in het brede werkveld.

Tickets

  • Vorming Hechting

    Dit ticket is geldig voor de vorming Hechting voor professionelen

    € 150,00
    +€ 3,75 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page