top of page

di 28 mrt

|

De Praktijk Ingelmunster

Introductie workshop Positief Opvoeden

Is er voortdurend discussie? Zet je kind vaak een grote mond op? Wil hij zijn taken niet doen? Krijg je het scherm maar niet uitgezet? Zijn er regelmatige driftbuien of is het slapen gaan één grote frustratie? Of wil je gewoon wat sterker in je schoenen staan als ouder en je kind beter begrijpen?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Introductie workshop Positief Opvoeden
Introductie workshop Positief Opvoeden

Tijd en locatie

28 mrt 2023, 19:00 – 21:00

De Praktijk Ingelmunster, Oostrozebekestraat 114, 8770 Ingelmunster, België

Over de activiteit

Onze oudercursus ‘Positief opvoeden’ vertrekt vanuit de principes van Positive Discipline, een programma gebaseerd op het werk van Alfred Adler en ontwikkeld om jonge mensen te leren om verantwoordelijke, respectvolle en vindingrijke leden van de samenleving te worden. Het leert belangrijke sociale en andere vaardigheden op een manier die respectvol en bemoedigend is voor zowel de kinderen als de volwassenen. Onderzoek heeft aangetoond dat kinderen vanaf hun geboorte zijn ‘aangelegd’ om zich met anderen te verbinden en dat kinderen die zich in de gemeenschap, het gezin en de school verbonden voelen, minder geneigd zijn om zich te misdragen. Wij als ouder spelen een heel belangrijke rol in het ontwikkelen van deze vaardigheden.

Is er voortdurend discussie? Zet je kind vaak een grote mond op? Wil hij/zij zijn taken niet doen? Krijg je het scherm maar niet uitgezet? Zijn er regelmatige driftbuien of is het slapen gaan één grote frustratie? Of wil je gewoon wat sterker in je schoenen staan als ouder en je kind beter begrijpen?

Na deze eerste introductieworkshop krijg je een idee van hoe positief opvoeden kan bijdragen aan meer rust in huis en in je hoofd. Hoe je met een aantal concrete tools al veranderingen kan teweeg brengen. Je leert kijken naar je kind(eren) vanuit competenties en niet langer vanuit strijd.

Tickets

 • Deelname workshop

  Van € 35,00 tot € 55,00
  Verkoop geëindigd op
  • € 35,00
   +€ 0,88 servicekosten
  • € 55,00
   +€ 1,38 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page