top of page

ma 20 feb

|

Mix Kids

Kleuterkamp - De grote dierenwereld

Heb je altijd al willen weten hoe het er in een dierenziekenhuis aan toe gaat? Zin om hondenkoekjes te bakken en te ontdekken wat een hulphond zoal kan? Ken je de dieren van de Axenroos al?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kleuterkamp - De grote dierenwereld
Kleuterkamp - De grote dierenwereld

Tijd en locatie

20 feb 2023, 09:00 – 24 feb 2023, 16:00

Mix Kids, Oostrozebekestraat 114, 8770 Ingelmunster, België

Over de activiteit

Heb je altijd al willen weten hoe het er in een dierenziekenhuis aan toe gaat? Zin om hondenkoekjes te bakken en te ontdekken wat een hulphond zoal kan? Ken je de dieren van de Axenroos al? Welk diertje ben jij soms: neem je graag eens de leiding zoals de leeuw? Help je graag anderen zoals het bevertje? Of wordt je graag verwent zoals de poes? 

Tijdens het kamp leren we al de diertjes van de Axenroos kennen en kunnen we zelf oefenen om soms eens het ene en dan weer het andere diertje te zijn. De Axendiertjes zullen je kind leren om op verschillende manieren te communiceren met anderen en hierbij rekening te houden met de ander. Zoals bij elk kamp van Mix Kids is er ook nu weer extra aandacht voor het leren samenwerken, leren hulp vragen, nieuwe vaardigheden aanleren,… Kortom onze grenzen verleggen in een vertrouwelijke, kleine, huiselijke omgeving met specifieke aandacht voor elk kind zijn individuele noden.

Voor kleuters van 4 - 6 jaar

Prijs: 190 EUR

(Mogelijke kortingen: Broertjes-zusjes korting, bedrijvenkorting, Helankorting)

Deel dit evenement

bottom of page