top of page

wo 11 jan

|

Mix Kids

Mindsettraining tot meer zelfvertrouwen (6delige reeks)

Door middel van afwisselende en creatieve opdrachten leren de kinderen hoe ze kunnen denken zoals Growie en hoe ze dit kunnen inzetten bij het werken aan hun eigen doelen.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn gesloten.
Andere evenementen bekijken
Mindsettraining tot meer zelfvertrouwen (6delige reeks)
Mindsettraining tot meer zelfvertrouwen (6delige reeks)

Tijd en locatie

11 jan 2023, 13:30 – 15 feb 2023, 15:30

Mix Kids, Oostrozebekestraat 114, 8770 Ingelmunster, België

Over de activiteit

In deze 6delige workshopreeks maken de kinderen kennis met de mindset-theorie van Carol Dweck. De kinderen ontdekken hun eigen mindset en oefenen met de term ‘groeimindset’. Een krachtige term die staat voor het vertrouwen in het eigen kunnen. De kinderen ontdekken welke mindset zij standaard hanteren als iets misloopt en krijgen tips hoe ze een groeimindset kunnen implementeren. Zo leren ze op zichzelf te vertrouwen en kunnen ze groeien, door af en toe eens door de leerkuil te gaan. Dit zijn belangrijke vaardigheden om te bouwen aan hun geluk!

De kinderen leren: … positief naar zichzelf te kijken. … hun eigen sterktes te waarderen en in te zetten. … te vertrouwen op hun eigen groeikracht.

Via de verhalen van Fixie en Growie leren de kinderen wat het verschil is tussen de vaste mindset en de groeimindset. Hierbij komen alle relevante thema’s aan bod, zoals de wijze waarop je denkt over je intelligentie en kwaliteiten, je comfortzone, het aangaan van uitdagingen, het leren van fouten, doorzettingsvermogen en meer. Door middel van afwisselende en creatieve opdrachten leren de kinderen hoe ze kunnen leren denken zoals Growie en hoe ze dit kunnen inzetten bij het werken aan hun eigen doelen.

Planning


 • 2 uur

  Dag 1


 • 2 uur

  Dag 2

Nog 4 items beschikbaar

Tickets

 • Deelnemer Mindsettraject

  In dit traject is een persoonlijke werkmap inbegrepen.

  € 225,00
  +€ 5,63 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page