top of page

wo 10 apr

|

De locatie wordt later bepaald

Tienerkamp- Wie is de saboteur? (met overnachting)

Tijdens deze avontuurlijke driedaagse ga je, samen met de anderen in de groep, heel wat uitdagingen aan. Jullie krijgen verschillende opdrachten en als jullie slagen, wordt de groepspot gespijsd. Maar in de groep zit één saboteur die de groepspot klein wil houden door de opdrachten te saboteren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tienerkamp- Wie is de saboteur? (met overnachting)
Tienerkamp- Wie is de saboteur? (met overnachting)

Tijd en locatie

10 apr 2024, 09:00 – 12 apr 2024, 17:00

De locatie wordt later bepaald

Over de activiteit

Tijdens deze avontuurlijke driedaagse ga je, samen met de anderen in de groep, heel wat uitdagingen aan. Jullie krijgen verschillende opdrachten en als jullie slagen, wordt de groepspot gespijsd. Maar in de groep zit één saboteur die de groepspot klein wil houden door de opdrachten te saboteren. Alle deelnemers gaan op zoek naar de saboteur. Ben je er klaar voor?

Zo kan je winnen:

De saboteur wint de prijs door de groepspot klein te houden en niet ontmaskerd te worden. Een deelnemer wint de prijs door op de vragenlijst de meeste juiste antwoorden over de saboteur te geven. De groep wint de groepspot als budget voor een toffe activiteit op het einde van het kamp.

Dit gaan we doen:

Het worden 3 uitdagende dagen. De opdrachten zijn gevarieerd en kunnen te maken hebben met: hoogtes, dieptes, water, donker, denken, koken, bakken, sportief, creatief, samen of alleen, … We kunnen al verklappen dat dit kamp nog lang zal nazinderen!

Hier gaan we op vakantiekamp:

  • We overnachten op een nog geheime locatie.
  • Twee volwassen begeleiders maken er een onvergetelijk kamp van.

Voor tieners van 10 - 14 jaar

Prijs: 380 EURO

(korting mogelijk: broertjes-zusjes, Helan,...)

Deel dit evenement

bottom of page