top of page
 • Wat is in de prijs inbegrepen?
  Het programma, de materialen en de individuele begeleiding Drinkbaar water en een koek of stuk fruit Alle gemaakte knutsels en frutsels mogen mee naar huis.
 • Kan ik mijn reservatie annuleren?
  Voor de workshops: kosteloos annuleren kan tot één maand voor aanvang van de workshop. In geval van annulatie tot twee weken voor aanvang van de workshop wordt 50% van het inschrijvingsbedrag aangerekend. In geval van annulatie binnen de twee weken voor aanvang van de workshop wordt het volledige bedrag aangerekend. Voor de kampen: tot één maand voor de aanvang van het kamp kan er geannuleerd worden mits de betaling van een administratieve fee van € 25. In geval van annulatie binnen één maand voor aanvang wordt het volledige bedrag aangerekend. Voor uitstapjes en andere activiteiten: kosteloos annuleren kan tot één maand voor aanvang van de activiteit. In geval van annulatie tot twee weken voor aanvang van de activiteit wordt 50% van het inschrijvingsbedrag aangerekend. In geval van annulatie binnen de twee weken voor aanvang van de activiteit wordt het volledige bedrag aangerekend. Beschik je over een doktersattest? Dan kan je steeds kosteloos annuleren.
 • Moet ik zelf een lunch voorzien?
  Voor de vakantiekampen brengen de kinderen een eigen lunchpakket mee. ’s Morgens en ’s middags krijgen de kinderen een koek of fruit aangeboden. Er is altijd drinkbaar water beschikbaar.
 • Wat is het start- en einduur van de groeikampen?
  De vakantiekampen zijn dagkampjes en gaan door van 9 uur tot 16 uur, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Er is geen voor- of na-opvang mogelijk. Sommige tienerkampen zijn met overnachting. Kijk goed naar de omschrijving die bij het kamp zelf staat.
 • Mogen de medewerkers van Mix Kids medicatie toedienen aan mijn kind?
  Neemt jouw kind medicatie? Wij kunnen medicatie toedienen tijdens de kampuren, op voorwaarde dat we een goedkeuringsattest hebben, ondertekend door een ouder of de dokter. Bij de start van het kamp mag je de medicatie en het attest aan de kampverantwoordelijke afgeven.
 • Is mijn kind verzekerd?
  Je kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Voor diefstal, schade of verlies van persoonlijke spullen is Mix Kids niet aansprakelijk.
 • Kan Mix Kids mijn reservatie annuleren?
  Als er minder dan vijf inschrijvingen – zeven inschrijvingen in geval van een groeikamp – zijn, behoudt Mix Kids zich het recht voor om een workshop of activiteit te annuleren. In dat geval gaan wij steeds samen op zoek naar een geschikt alternatief. Als er geen oplossing is, dan betalen wij het inschrijvingsgeld integraal terug.
 • Worden er foto's gemaakt van mijn kind?
  Wij delen graag het creatieve avontuur van de kinderen met hun ouders. Daarom nemen we foto’s tijdens de activiteiten en workshops en plaatsen we deze op onze Facebookpagina. Daarnaast worden de beelden ook gebruikt voor commerciële doeleinden om onze activiteiten onder de aandacht te brengen. Bij het aanvaarden van de algemene voorwaarden verklaar je je akkoord dat Mix Kids foto’s en ander beeldmateriaal maakt en publiceert, tenzij je dit schriftelijk aan Mix Kids meldt. Tijdens onze vakantiekampen krijgen de kinderen die niet op de foto mogen een gekleurd bandje, dit om zeker te zijn dat elke begeleider (ook op uitstappen) goed weet welke kinderen wel en niet gefotografeerd mogen worden. Hou dit bandje dan ook gedurende het hele kamp aan. Als betrokkene heb je altijd recht op inzage en verbetering van de bewaarde persoonsgegevens. Neem contact op met ons indien je niet akkoord gaat met de verschijning of het gebruik van bepaalde beelden.
IMG_2200.jpg

Heb je een vraag?

Heb je nog een andere vraag of neem je liever rechtstreeks contact op, vul dan onderstaand formulier in
of bel naar 0484 02 24 47

Bedankt voor de inzending!

bottom of page